menu close menu

 

Autorijlessen Spijkenisse

 

Autorijlessen Spijkenisse

• Lesauto

Je lest in een nieuwe VW Polo die van alle comfort is voorzien.

• Lestijden

Je kunt overdag, ’s avonds en/of de zaterdagochtend je rijlessen in Spijkenisse en omgeving volgen.

• Lesduur

De lessen duren 50 of 100 minuten. De voorkeur gaat uit naar 2 lessen (van ieder 50 minuten) achtereenvolgens, zodat er meer geoefend kan worden en je ook de lesstof beter zult kunnen onthouden. Bovendien zal dit je opleiding en ook het behalen van  je examen extra versnellen. Je volgt de rijlessen bij de goedkoopste rijschool  in de regio: Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Hellevoetsluis, Rozenburg, Brielle, Zuidland, Pernis, Zwartewaal, Heenvliet.e.o.

• Duur van de rijopleiding

De duur van de opleiding bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Welke mogelijkheden het beste bij je passen kunnen we bespreken na het nemen van een proefles. De uiteindelijke keuze is uiteraard dan aan jezelf.  Natuurlijk is het ook mogelijk zonder een proefles je pakket keuze te maken, klik hiervoor op de pagina met tarieven.

 

• Tussentijdse Toets

Vergroot jou kans van slagen door tussendoor een toets af te leggen door alvast te wennen aan het rijexamen en je vooruitgang te testen kun je een tussentijdse toets doen. Deze zal als een echt praktijkexamen verlopen en geeft je op die manier een goed beeld van hoe een praktijkexamen zal gaan doorlopen. Je krijgt namelijk direct  na afloop te horen waar je eventueel nog extra aan zult kunnen werken. Ook kan een toets je zenuwen al grotendeels verminderen voor het uiteindelijke rijexamen.
Je weet hierdoor namelijk al wat je kunt gaan verwachten tijdens je rijexamen. Tevens kun je tijdens deze toets al je “bijzondere verrichtingen” behalen en je hierdoor vrijstelling kunt krijgen tijdens je praktijkexamen. Vraag een tussentijdse toets aan

 

 

• Rijschool machtigen voor Praktijkexamenpietss

Voor de aanvraag van een rijexamen zul je eerst je rijschool moeten machtigen. Dat kun je doen via www.mijn.cbr.nl, daar log je in met je DIGiD. Meer info over DIGiD (www.digid.nl) daaropvolgend vul je bij “opleider” CBR-rijschoolnummer:

2693F0

Je gegevens worden hierna in het reserveringssysteem van het CBR opgeslagen en verwerkt.

 

Als je tevens je e-mail adres vermeld, zul je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een datum bij het CBR (bij jou in de buurt) voor je gereserveerd is.

Sta je (nog) niet ingeschreven bij DIGiD, dan kun je ook een machtiging af geven via een formulier, houdt er wel rekenschap mee dat een aanvraag voor een rijexamen +/- 10 werkdagen langer duurt. Deze machtiging blijft bruikbaar totdat je geslaagd bent.

Kijk hier ook een naar onze voordeel acties

 

 

Theorielessen

 

Theorie lessen

Voordat je het praktijkexamen of de tussentijdse toets mag afleggen moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theorie-certificaat. Je dient minimaal 16,5 jaar te zijn voordat je mag deelnemen aan je theorie-examen. Ben je geslaagd dan is je theorie-certificaat nog 1,5 jaar geldig.  Het theorie-examen dien je zelf aan te vragen bij het CBR. Aanvragen Theorie-examen

 

Voor je theorie moet je natuurlijk wel wat studeren. Dit kan bij ons door middel van zelfstudie uit een
theorieboek, of via onze gratis online theorie trainingen. Theoriematerialen zijn bij ons verkrijgbaar.