menu close menu

Gastenboek Rijschool Piet Spijkenisse

Wij willen graag weten wat je van onze Rijschool vindt!
Laat hieronder je bericht achter, alvast bedankt!
Piet & Kim

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.204.251 op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het
beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Elisa Elisa uit rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 15:21:
Ik wil Piet Mahabier bedanken en hem veel geluk wensen met zijn lessen en zijn leerlingen. Door hem heb ik mijn Rijbewijs gehaald, een kanjer van een instructeur, Piet is sympathiek, geduldig, lief en spontaan. Hart en Ziel. Piet bedankt. Groetjes Elisa
Larissa Larissa uit Spijkenisse schreef op 7 maart 2018 om 19:41:
Vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen bij piet. Ik voelde me al heel snel op me gemak bij piet aangezien ik best wel snel een nerveus iemand ben. Er hangt altijd een fijne sfeer in de auto wat ik toch wel erg belangrijk vindt.. Bij deze piet super bedankt voor de leuke en gezellig, zal onze lessen missen. Succes met alles. Xx Larissa
Sharona Sharona uit Rotterdan zuid schreef op 10 februari 2018 om 05:21:
Een aantal weken geleden in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Piet en Kim! Altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd, iets wat ik toch ook erg belangrijk vind, naast de goede begeleiding en ontspannen sfeer in de auto. Zeker een aanrader voor iedereen! Piet en Kim heel erg bedankt voor alles!
Ties Ties uit Apeldoorn schreef op 10 februari 2018 om 05:14:
Ik ben super blij dat ik bij Piet heb gelest! Ik ben in december jl geslaagd. Hij is een super leraar, hij laat het je allemaal zelf proberen, maar legt daar naast alle belangrijke dingen goed uit. Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald binnen 4.5 maand tijd. Alles was super geregeld, Piet is altijd op tijd en is altijd bereikbaar. Ondanks alle drukte van mijn school en werk had Piet altijd nog ergens een plekje in zijn drukke agenda. Echt super bedankt Piet!
Elisa Elisa uit Rotterdam schreef op 3 februari 2018 om 19:24:
Ik wil Piet Mahabier bedanken en hem veel geluk wensen met zijn lessen en zijn leerlingen. Door hem heb ik mijn Rijbewijs gehaald, een kanjer van een instructeur, Piet is sympathiek, geduldig, lief en spontaan. Hart en Ziel. Piet bedankt. Groetjes & XXX jes Elisa
Sharona Sharona uit Rotterdam zuid schreef op 2 februari 2018 om 11:23:
Een aantal weken geleden in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Piet en Kim! Altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd, iets wat ik toch ook erg belangrijk vind, naast de goede begeleiding en ontspannen sfeer in de auto. Zeker een aanrader voor iedereen! Heel erg bedankt voor alles. Sharona!