menu close menu

 

OPFRISLESSEN EN RIJZEKER TRAINING:OPFRISLESSEN EN RIJZEKER TRAINING:

 

Bang of angstig zijn in het verkeer is geen pretje. Er zijn teveel mensen welke wel in het bezit zijn van een rijbewijs, maar niet zelfstandig de weg op durven te gaan. Dat kan erg vervelend zijn als je afhankelijk bent van de auto voor je (nieuwe) baan of  nieuwe studie.

Dat mensen niet durven te autorijden kan te maken hebben met veel verschillende oorzaken. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld bang om op de snelweg te rijden om de simpele redenen dat zij dit te lang niet hebben gedaan en het als heel beangstigend ervaren. dat kan een groot obstakel zijn voor het autorijden.


Opfrisles & Rijzeker training
 € 39,50


Intake les
  100 min.  € 70,-


Tussentijdsse toets
 (TTT) € 180,-


Staatsexamen
 (B-NOR)  € 290,-


1e praktijkexamen
 CBR  € 250,-

Staatsexamen (B-NOR)  € 290,-


1e praktijkexamen
 CBR  € 250,-

Faalangstexamen:  

De leerling krijgt een examinator die geschikt is om de leerling tot rust te brengen, je wordt alleen in het lokaal ontvangen, er is verder niemand in je bijzijn, er wordt met jouw besproken hoe hij je beter kan begeleiden.Je krijgt een PAUZE OF TIME OUT in de rit en die mag je gebruiken, dus je mag uit auto stappen en buiten gaan lopen en tot rust komen, daarna ga je verder met de trip, alleen de beoordeling van het examen blijft hetzelfde vb 30 tot 45 min rijden en terug reis hoor je aan tafel weer de uitslag.