menu close menu

 _

Autorijschool piet hoogvliet/spijkenisse – Over ons

Piet en Kim hebben jaren ervaring met schakel ,automaat auto’s ,en motorfiets kennis.

Elk leerling jong of oud is heel bijzonder voor ons, de rijlessen worden vaak in een gezellige sfeer over gebracht. met eigen muziek ook.

De zachte rij geest van piet en kim wordt vaak omgezet naar de leerling, die altijd gunstig is voor de rust.

In de auto en daar buiten wordt nooit geschreeuwd, de weg wordt gezien als yoga maat.

de leerlingen en ouders staan heel hoog in het vandel bij ons.

wij overleggen vaak met de ouders.

Als je goede rijlessen wilt volgen in Spijkenisse ,hoogvliet en Rotterdam
en omgeving dan ben je bij autorijschool Piet aan het juiste adres!

Je krijgt van ons professionele begeleiding bij het aanleren van de juiste autorijvaardigheden om snel je rijbewijs te halen. Onze rijschool zal je opleiden tot een veilige, sociale en zelfstandige weggebruiker. Wanneer je kiest voor Autorijschool Piet hoogvliet, Spijkenisse, Rotterdam en omgeving, kies je voor kwaliteit, zekerheid, van onze bekwamen instructeurs Piet en Kim. Onze rijlessen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij zijn voortdurend bezig om het naar een nog hoger niveau te brengen om onze leerlingen ervan te verzekeren dat ze snel hun rijbewijs halen.

 

rijinstructeurs Piet en Kim

Vaste instructeurs (gediplomeerd en bijgeschoold) Piet en onze vrouwelijke rijinstructrice Kim. Een instructiekaart waar nauwkeurig jouw vorderingen op worden bijgehouden Een correcte administratie, zowel naar de leerling als naar het CBR Rijlessen in een rookvrije auto voorzien van airco. Rijlessen in het examengebied (Spijkenisse, Rotterdam e.o.) Het slagingspercentage van onze autorijschool ligt boven het landelijk gemiddelde!

Neem vandaag nog contact met ons op en volg je rijlessen bij de beste autorijschool van Spijkenisse, Rotterdam en omgeving! Voor acties en voordeel kijk je op onze voordeel pagina Bij Rijschool Piet krijg je theorieles met de computer, precies volgens het CBR-systeem. Dat betekent dat je op het theorie-examen niet voor verrassingen komt te staan. Begin meteen met de theorie als je rijles gaat nemen. Dan kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen, waardoor je deze kennis veel sneller in je opneemt. Ook de rijlessen zullen soepeler verlopen. Piet en Kim beschikken over de nieuwste Volkswagen auto’s. De opleiding is volgens de normen van het CBR Hierdoor heeft Autorijschool Piet het hoogste aantal geslaagde leerlingen!


Waarom inschrijven bij Autorijschool Piet?

goedkope rijlessen spijkenisse

 

○ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen!
○ Uitsluitend nieuwe lesauto’s bij autorijschool piet!
○ Een unieke en zeer effectieve lesmethode!
○ Goed gekwalificeerde instructeurs!
○ Geen lange wachttijden, dus vrijwel direkt beginnen met lessen!
○ Geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden!
○ Geeft duidelijke en gestructureerde lessen!
○ Tijdens de lessen een ontspannen en leerzame sfeer!
○ Nooit meer lessen dan nodig!
○ altijd goede acties bij RjschoolPiet!

○ Vaste rijinstructeurs: Piet en Kim!